31 mars 2013
16:00

Lohärads IF

Referat: IFK Österåker P99 - Lohärads IF

Träningsmatch borta mot IFK Österåker, som vi vann över i finalen i Ljusdals Cupen 2010 :)

Vi började matchen bra och hade ett övertag i spelet, ändå ligger vi under med 2-0 efter ca 18 minuter. Det var inte alls bra. Det var två mål där vi inte var med, det var ett effektivt Österåker.

I den 20:e min slår Robin (som vinner tillbaka bollen och visar en grym vinnar inställning) en boll i djupet till Anton som vinner duellen mot deras back och sätter den bredvid deras målvakt.

Vi har tappat vårt spel från första 10-15 min och vi spelar inte bra.

Skönt att vi sätter 2-2 bara någon minut in på 2:a halvlek. Återigen så krigar Robin till sig bollen och lägger den i djupet till Zacke som bara petar in den. Spelet är mestadels på deras planhalva, men Österåker är vassa i sina kontringar. Vi har inte rikigt ordning i våra centrala led, vi spelar ibland lite nonchalant och har inget vidare djup i våra lagdelar.

Österåker gör 3-2 efter ca 15 min i 2:a. De lägger en frispark bakom vår backlinje som de sedan lyfter över vår målvakt. Under de sista 10 minuterna gör vi två mål och vänder matchen. Anton gör 3-3 efter pass från Zacke. Johan trycker in vårt ledningsmål 4-3 på en bra hörna slagen av Max.

Som helhet är vi inte bra idag, starkt att kunna vända. Men vi måste lyfta oss spelmässigt.